HOMEMARKET KEUKENS
MOORSLEDE • Op zoek naar een exclusieve keuken van creatieve designers zonder een aanslag te plegen op uw geldbeugel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Verlies geen tijd door naar showrooms te gaan kijken, wij brengen onze virtuele showroom bij u aan huis! Onze keukens zijn van hoge kwaliteit en minstens zo goed als de bekende merken maar dan veel goedkoper.Welke keukenstijl past bij u?

De verschillende keukenstijlen zorgen ervoor dat u een keuken kan kiezen die helemaal bij u past. Elke keukenstijl ademt een andere sfeer en laat de ruimte anders ogen. Daarom is het belangrijk dat wanneer u een keuken aankoopt, u zich eerst goed laat inspireren door de verschillende mogelijkheden.

Keukenkasten per stuk leverbaar.

Bent u op zoek naar keukenkastjes waarmee u zelf een droomkeuken kan mee samen stellen? Dan hebt u met een keukenmodules van HomeMarkt een uitstekend product in handen. Onze keukenkasten kan u eenvoudig zelf in elkaar zetten. De keukenkasten zijn in vele maten en uitvoeringen leverbaar. Alle genoemde prijzen op onze webshop zijn all-in (Excl. apparaten). U betaalt geen meerprijs voor deur- en ladedemping, de plint, de stelpoten en grepen.

U heeft zelf een keukenidee of ontwerp en gaat zelf plaatsen?

Bent u handig en ziet het zelf plaatsen van uw keuken als een uitdaging en zeker ook als een post waar u op kunt besparen. Dit samen met de meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van onze producten bespaart u al snel honderden tot duizenden euro's. Het maakt niet uit of het om een totale keuken gaat of om een losse keukenkast. Bij HomeMarkt werken we niet niet met een minimum aantal wat betreft bestellingen.

Een keukenkast als audiomeubel of dressoir .

Niet voor de hand liggend, maar kijk eens naar het toepassen van een keukenkast als opberg- of audiomeubel. Keukenkastjes met lades, verbonden met een werkblad zijn uitstekend toepasbaar als bureau. Brede ladeblokken met aan de zijkanten en bovenkant een paneel in (contrasterende) kleur maakt een strak meubel voor in de woonkamer.

Degelijke keukens.

HomeMarkt betrekt alle keukendelen rechtstreeks vanuit de partnerfabriek. De kwaliteit van de keukenkastjes kunt u vergelijken met het aanbod wat u bij de grotere keukenketens vindt. Vanuit een supermoderne fabriek wordt een hedendaags product geleverd. De keukenmeubelen worden gemaakt met stevige stelpoten zodat u de keukenkast perfect waterpas kunt afstellen. Kasten voor aan de muur hebben een stevige ophangrail wat een solide montage garandeert. Samen met de grepen, schroeven, pluggen en benodigde afdekkapjes maakt dit een compleet product.

Uw keuken online kopen bij HomeMarkt.

HomeMarkt biedt de mogelijkheid om op een heldere en eenvoudige manier uw losse keukenkast of volledige keuken online te bestellen zonder dat slinkse verkopers een aanslag plegen op uw geldbeugel.

Wij hebben als uitgangspunt geen kosten te maken die niet strikt noodzakelijk zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen showroom. Wanneer u een kleur of uitvoering wilt zien, doen wij dat door het versturen van kleine stalen. Maakt dit het kopen bij HomeMarkt minder vertrouwd? Wij hopen van niet! Wij beseffen ons zeer goed dat het kopen van een keukenkast via internet "nogal spannend" is. Geen face-to-face contact en geen showroom waar u naar toe kunt maar hoeveel van de verkoopprijs van een keuken bij de grote merken als Dovy, Ixina of Keukens De Abdij zou er gaan naar reclame op Radio, Tv en buitensporige showrooms? Minstens de helft terwijl wij dit soort aan kosten niet hoeven door te rekenen aan onze klanten. Een keuken bij ons kopen is een Win Win situatie.

Een zaak van vertrouwen.

De door u bestelde keukenkasten worden door ons per klant in de fabriek besteld en binnen de 15 dagen na afspraak geleverd, de leveringsdag of uur kan uzelf bepalen en ook op Zaterdag of Zondag .
mail ons
0032.477 28 30 47
Tuimelarestraat 14
8890 Moorslede
breng me hierheen