MEUBELEN MOENS
LONDERZEEL • Meubelen Moens vind je langs de A12 te Londerzeel, één van de grotere meubelzaken van België. Bij ons vind je een groot assortiment meubels, voor elk mogelijk budget, in alle mogelijke stijlen, voorgesteld op verschillende verdiepingen.

Alle soorten meubelen zijn in onze meubelwinkel aanwezig: salons in leder en stof, woonkamers, eetkamers en slaapkamers in elke mogelijke stijl. Bij Meubelen Moens vind je zeker wat je zoekt om je interieur in te richten naar je eigen smaak en binnen je budget!

Onze zaak is gesticht in 1948 door Louis Moens die oorspronkelijk beeldhouwer en schrijnwerker was. Nadien werd de zaak verder uitgebouwd tot de meubelzaak die ze nu is.

Hetgeen onze winkel kenmerkt binnen het meubellandschap is juist de manier waarop wij onze klanten benaderen. In geen enkele andere meubelzaak van dergelijke omvang, word je nog door de familie zelf geholpen bij het uitkiezen van je meubelen.

Onze filosofie gaat er dan ook vanuit dat dit de basisvoorwaarde is voor een goede service. Stap dus binnenkort eens binnen en laat je verrassen door al onze prachtige meubels en verfrissende ideeën voor je nieuwe interieur !
mail ons
0032.052/30 28 98
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Maandag tot donderdag: 10u-12u en van 13u00 - 18u30
Zaterdag: 10u - 18u00
Zondag: 13u30-18u00
Vrijdag gesloten
Mechelsestraat 183
1840 Londerzeel
breng me hierheen