MORRES WONEN
HULST • Ooit begonnen in een klein pand in de binnenstad van Hulst. En nu uitgegroeid tot de grootste woonwinkel van Nederland én België. 40.000 m2 wooninspiratie en lifestyle, meer dan 100 merken, en alles onder één dak.

Zodra u onze woonwinkel binnenstapt wordt u onthaald door één van onze gastvrouwen. Zij wijst u vriendelijk de weg en biedt u een heerlijk drankje aan. Op en top Zeeuws Vlaamse gastvrijheid.

Als u de aanbevolen route volgt, dan ziet u écht alles. U kunt natuurlijk ook zelf bepalen hoe u loopt. U krijgt bij binnenkomst een handig plattegrondje. Bovendien vindt u op een aantal plaatsen in de winkel wegwijzers.

Onze deskundige verkopers geven u eerlijk en persoonlijk advies. Wilt u een personal shopper of interieuradvies, dan is het handig als u dat voor uw bezoek aanvraagt via verkoopservice.

Morres staat bekend om zijn uiterst scherpe prijzen en streeft altijd naar de laagste prijs. Mocht u een bij ons gekocht meubel toch ergens anders goedkoper vinden, dan betalen wij u het verschil direct terug.
 
0031.416 - 673 678
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Alle dagen open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Ook open op alle zon- en feestdagen.
Industrieweg 2
4561 GH Hulst, Nederland
breng me hierheen