STATION7
DRUTEN • Industriële meubels kopen? Online of in onze showrooms!

Sinds 2012 ontwikkelt, produceert en verkoopt Station7 een industriële en eigentijdse meubelcollectie. Onze collectie bestaat uit mooie en comfortabele zitmeubelen zoals leren eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken en banken, maar ook uit stoere industriële tafels (salontafels en eettafels), kasten en bijpassende accessoires. De gebruikte materialen zijn leer, metaal en robuust eikenhout.

Vakmanschap, productkennis en styling gaan binnen ons familiebedrijf hand in hand. Het zitcomfort heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit. De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse maar tijdloze wijze van finishing van de materialen. Het Italiaanse leer wordt handmatig gekleurd, waardoor er een luxe vintage uitstraling ontstaat. Vakmanschap is de basis van ons succes. Dit vind je met name terug in het design en in de productie van de collectie, die geheel in eigen regie plaats vindt. De bewerking van de materialen en het handmatig finishen van het leer gebeurt in onze eigen fabriek.

Door onze unieke propositie zijn we in de afgelopen jaren hard gegroeid. Onze klanten kunnen in onze webwinkel de gehele collectie online bekijken. In onze showrooms beleef je letterlijk de look & feel, de luxe uitstraling, de mooie kleuren en het zitcomfort van de meubels.

Je vindt onze showrooms in Druten (Gelderland) en op het Stadionplein in Amsterdam.

Van leren eetkamerstoelen tot eetkamerbank tot houten tafels
Stoere meubelen. Daar staat de industriële woonwinkel Station7 bekend om. Wij bieden o.a.

* Leren eetkamerstoelen
* Eetkamerbanken
* Houten tafels
* Leren fauteuils
* Mooie barkrukken (industrieel)
* Kasten
* Industriële lampen
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
7 dagen per week geopend:
Maandag van 09.00 tot 17.00
Dinsdag van 09.00 tot 17.00
Woensdag van 09.00 tot 17.00
Donderdag van 09.00 tot 17.00
Vrijdag van 09.00 tot 17.00
Zaterdag van 09.00 tot 17.00
Zondag van 12.00 tot 17.00
Industrieweg, 39-3
6651KR Druten, Nederland
breng me hierheen